Evenemangssäkerhet

Vi på SAM security har mångårig erfarenhet av säkerhet och service på olika typer av evenemang.
Koppla gärna in oss i ett så tidigt skede som möjligt för att skapa ett så säkert och trevligt evenemang som möjligt.

Ordningsvakter

Våra ordningsvakter har genomgått grundutbildning, arenautbildning och går fortlöpande fortbildningar hos polisen och är alla godkända av länsstyrelsen. Ordningsvakten skall i första hand upprätthålla den allmäna ordningen på de platser de tjänstergör. Vi ställer höga krav på social kompetens och proffsigt bemötande, för att skapa en miljö för Er som kund och Era kunder med ett högt säkerhets- och servicetänkande. Arbetsledningen på SAM security har en gedigen och lång erfarenhet när det gäller säkerhetsarbeten i offentliga och publika miljöer. Vi separerar våra uppdrag som en enskild enhet med egen personal och vaktansvarig. Läs mer om ordningsvakt hos polisen »


Väktare

Väktarens främsta uppgift är att förebygga, upptäcka och avvärja skada på person eller egendom. Alla våra väktare har genomgått både VU1 och VU2. Vi kan även erbjuda väktare med skyddsvakts- och tjänstevapenskompetens.

Värdar

Våra värdar jobbar med konsten att få våra gäster att känna sig extra välkomna! Arbetsuppgifterna för värden kan bland annat bestå i att ta emot och hälsa gästen välkommen, sköta gästlista, kontrollera acces och ackrediteringar.

En duktig värd ser till att ni får nöjda kunder och som bekant är en nöjd kund den bästa marknadsföringen. Vi skräddarsyr våra värdar efter era behov och önskemål, allt för att ni skall få ett lyckat arrangemang.

 

Publikvärdar

Våra publikvärdar jobbar som arrangörens förlängda arm. Publikvärden jobbar först och främst med service, men har även en viktig funktion i visitation, brandskydd, sjukvård och att iaktta och identifiera ordningsstörningar. Alla våra publikvärdar har genomgått SHL:s publikvärdsutbildning och polisens visitationsutbildning.

Sjukvård

Ett flertal av våra anställda har någon form av utbildning inom vården i grunden. Detta gör att vi kan hålla en hög säkerhet när det gäller skador på de evenemangen vi deltar vid.